TriTim Automatisering


Ga naar de inhoudsopgave

ApparatuurAls u op zoek bent naar de juiste partner voor een PC, randapparaat of netwerk, dan heeft u die nu gevonden. TriTim is niet alleen uw betrouwbare leverancier van computers, netwerken en randapparatuur maar wij zijn er ook om samen met u een specifiek plan van aanpak op te stellen. Een plan toegesneden op uw wensen en die van uw medewerkers. Onze professionele service-organisatie zorgt ervoor dat u gewaarborgd bent van een adequate begeleiding, ook na levering.

Dankzij onze klantgerichte instelling bieden wij u een leveringsprogramma met veelzijdige keuzemogelijkheden. Ieder werkstation, randapparaat of computer-netwerk begint met een gedegen selectie en plan van aanpak dat uit verschillende fases bestaat. Ten eerste inventariseren wij de behoeften en wensen binnen uw onderneming.

Vervolgens maken wij een op maat gesneden aanbieding en zorgen voor de levering en installatie. Bovendien ondersteunen wij u en uw medewerkers bij het oplossen van problemen ook na de garantietermijn.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu